[PR] Теленор предлага великденска селекция смартфони с до 200 лв. отстъпка

Седмици преди един от най-дългоочакваните празници – Великден, Теленор предлага на своите клиенти специална великденска селекция от смартфони с отстъпка до 200 лв. Кампанията продължава до 30 април или до изчерпване на количествата и се провежда само онлайн, в сайта на телекома.

В рамките на кампанията клиентите ще имат възможност да избират между актуални модели на Samsung, HUAWEI и Xiaomi, като отстъпката е валидна за определени цветове на моделите.

Предлаганата отстъпка важи за цената в брой и на лизинг, спрямо цената на същото устройство в магазинна мрежа, с план Тотал Макс или Тотал+ с месечен абонамент 27,99 лв. или по-висок.

Освен изгодни предложения на някои от най-актуалните модели смартфони, клиентите на Теленор могат да се възползват и от безплатна доставка на поръчано онлайн устройство, която е валидна за цялата страна.

За оптималното използване на функционалностите на новите телефони допринася и мрежата на Теленор – през ноември 2020 година за трети пореден път на Теленор бе връчен сертификата Best in Test за качество на мрежата на международната компания за измерване на мобилни мрежи umlaut.

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на telenor.bg, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.