[PR] Sony пуска на пазара нова лимитирана серия слушалки WH-1000XM4 Silent White

  • Изработени в новия Silent White цвят, който отразява идеята за тишината и спокойствието, които шумопотискащите слушалки носят
  • WH-1000XM4 Silent White притежава всички впечатляващи характеристики на получилите широко признание WH-1000XM4
  • Водеща в бранша технология за шумопотискане

С вълнение представяме новата лимитирана серия слушалки WH-1000XM4 Silent White на Sony със същата водеща в бранша и отличена с награди технология за шумопотискане като любимите WH-1000XM4. Пускането им на пазара ще отбележи по елегантен начин 75-тата годишнина на Sony през май 2021 г.

Новият бял цвят е специално създаден да въплъти идеята за тишина и спокойствие, като ограничени количества от серията WH-1000XM4 Silent White ще бъдат разпространени в различни държави в Европа между май и август 2021 г.

WH-1000XM4 Silent White е с перлен завършек на покритието на слушалките, който създава илюзията за дълбочина и луксозно усещане на допир. С допълнителен слой боя в сравнение със стандартните черни и сребърни цветове, слушалките WH-1000XM4 Silent White са дори по-устойчиви на зацапване и запазват високото качество на белия си цвят. Освен това, всички аксесоари се предлагат в същия бял цвят, така че калъфът за носене и кабелите съвпадат идеално като цвят с чистото бяло на слушалките.

Единствено музика. Нищо повече

Последният дизайн предлага всички любими технологии на добилите огромна популярност WH-1000XM4 в нов, стилен бял цвят за още по-персонализирано преживяване, докато слушате.

Също като модел WH-1000XM4 в черно и сребристо, обявен миналата година, новите слушалки WH-1000XM4 Silent White доставят най-добрите характеристики на шумопотискане, предлагани от Sony досега, и намаляват звуците с високи и средни честоти. Това се постига благодарение на шумопотискащия процесор HD Noise Cancelling Processor QN1 с технологията Dual Noise Sensor, използваща нов алгоритъм и нова Bluetooth® System on Chip технология, която се адаптира спрямо шума, музиката и акустичните характеристики в реално време. С помощта на системата Edge-AI, DSEE ExtremeTM възстановява по-прецизно всеки звук, загубен при цифровото компресиране, за истински вярно на оригинала изживяване, като анализира музиката в реално време, за да създаде по-богато и по-пълноценно преживяване.

Гладко hands-free преживяване, докато слушате

WH-1000XM4 Silent White включва и редица смарт технологии за гладко hands-free преживяване, докато слушате. Например, просто започнете да говорите, за да сложите музиката на пауза автоматично с помощта на функцията “Speak-to-Chat”, или се насладете на адаптивното възпроизвеждане благодарение на сензора за близост и двата сензора за движение, които засичат дали носите слушалките или не. Adaptive Sound Control е още една смарт функция, която долавя къде се намирате и какво правите, след което променя настройките спрямо шума в околната среда за идеално преживяване по време на слушане.

Носете абсолютно комфортно цял ден

Подобно на останалите цветови варианти на WH-1000XM4, новата Silent White версия съчетава в себе си елегантен стил, изключително удобство и олекотен дизайн. Разработени с мисъл за хората, които винаги са в движение, изключително меките наушници освобождават напрежението, като го разпределят равномерно и увеличават контакта между ушите и слушалките за стабилно и плътно прилягане.

Функцията Multipoint Connection е налична и за WH-1000XM4.Тя позволява свързването на слушалките към две Bluetooth® устройства едновременно. Слушалките са също съвместими с NFC, предлагат до 30 часа живот на батерията и са оптимизирани за Google Assistant, както и Amazon Alexa.

Лимитираната серия WH-1000XM4 Silent White ще се предлага на цени от приблизително 860 лв. и ще бъде налична от средата на май 2021 г. до изчерпване на наличностите.

За продуктовите спецификации, моля посетете този линк.