[Press Release] Samsung Galaxy Tab 2 дебютира в търговската мрежа на VIVACOM

    От утре дългоочакваният Samsung Galaxy Tab 2 може да бъде открит в търговската мрежа на VIVACOM. Устройството ще бъде пуснато в два варианта – първоначално с 10,1-инчов дисплей, който вече е наличен, а веднага след празниците ще бъде наличен и 7-инчовия. Моделите ще се предлагат на разсрочено плащане, с договор с тарифен план Traffic Unlimited XL, който в момента предлага 30 GB високоскоростна интернет връзка на цена от 20 лв. за първата една четвърт от договора. Цената на по-малкия таблет е 15.90 лв. месечно, а на по-големия – 29.90 лева.

    И двата модела разполагат с двуядрен процесор на 1 GHz, 1 GB системна, вградена памет (8 GB при 7 инчовия и 16 GB при 10,1 инчовия) и слот за micro SD карта до 32 GB. Дисплеят на Samsung Galaxy Tab 2 7.0 е с резолюция 600х1024 пиксела, а този на Galaxy Tab 2 10.1 е 800х1280, с устойчиво на надраскване покритие Gorilla Glass. Имат още Wi-Fi и Bluetooth. GPS и HSPA поддръжка също са налице, а операционната им система е Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

    Характерно и за двата таблета е че могат да бъдат използвани и като телефон, с всички стандартни функции – цифрова клавиатура за набиране на номер, книга с контакти, поддържаща групи, лог файл на приети, набрани и пропуснати повиквания, както и приятен интерфейс за SMS съобщения с възможност за режим – чат.

    С тарифата за мобилен интернет VIVACOM Traffic Unlimited потребителите получават неограничен мобилен интернет с до 15 GB на максимална скорост на цени от 5 лв. месечно, като в момента клиентите могат да се възползват от предложението да получат двойно повече включени мегабайти на максимална скорост на двойно по-ниска цена.