Така ще изглежда Galaxy S20+

Неофициално разбира се, в мрежата се появиха реални снимки Galaxy S20+, разкриващи редица детайли за следващия флагман от Samsung. Официалният анонс на смартфона ще бъде след около месец, така че – би могло да се каже, че Samsung не се справят много добре с опазването на тайните си. Снимките идват от източник на XDA-Developers.

Според слуховете до момента, през месец февруари очакваме три смартфона от Galaxy S20 серията на корейците – Galaxy S20 (бюджетен модел и наследник на Galaxy S10e), Galaxy S20+ (по-достъпната премиум версия) и Galaxy S20 Ultra (съответно най-скъпия Galaxy S20 смартфон).

Реалните снимки съвпадат с изтеклите рендъри за модела до момента. Нещо повече, потвърждава се името на следващата Galaxy S серия – Galaxy S20 (вместо Galaxy S11). Втори важен момент е, че конкретният смартфон ще бъде с поддръжка на 5G мрежи.

Не пропускай:  Samsung тихомълком пуснаха нова абонаментна услуга в САЩ

Galaxy S20+ има Infinity-O дисплей с изключително тънки странични рамки. В горната част на дисплея е отвора за селфи камерата.

На гърба се вижда новият камера модул, обединяващ четири камери. Вярва се, че сензорите ще са 12MPx, но е възможно най-скъпият Galaxy S20 Ultra вариант, да има 108 MPx камера с перископ от Samsung.

Очаква се, на различните пазари, Galaxy S20 и Galaxy S20+ да се предлагат във версии с поддръжка на 4G или 5G мрежи.