[Видео] iPhone 4 с 64GB памет

    iPhone 4 се предлага в два варианта – с 16GB и с 32GB памет. За много от потребителите и 16GB са напълно достатъчни. Но за хората, които имат голямо количество музика и искат да носят цялата музика със себе си, вероятно 32GB съвсем не са достатъчни.

    На клипчето, което са открили колегите от www.intomobile.com, се вижда iPhone 4 устройство с 64GB памет. Преди няколко дни се появиха слухове, според които iPhone 5 ще има алуминиев гръб. С появяване на снимките на 64 гигабайтовия iPhone 4 се появиха слухове, че новия iPhone 5 може да изглежда като iPhone 4 (т.е. вместо алуминиев, гърбът на телефона да бъде от стъкло).

    Когато Apple купи Lala, се появи информация, че компанията може да пусне iTunes стриймваща услуга, за да не се налага потребителите да носят своята музика на своя iPhone. Това щеше да позволи на Apple да предлага телефони със значително по-малко вградена памет. Очакваме Apple да промени и MobileMe услугата и да я направи безплатна, за да могат потребителите да съхраняват своите файлове в “облака”, вместо на своя телефон.

    Източник: www.intomobile.com