[Press Release] Лоялната програма на VIVACOM праща клиенти на безплатна почивка в Албена

    66 човека ще почиват безплатно в Албена това лято. Новата онлайн игра на VIVACOM ще осигури 15 едноседмични почивки и 18 уикенда за двама в курортния комплекс. Всички пакети са All Inclusive в хотели на първа линия. Условията за участие са две – потребителите да притежават карта за лоялни клиенти на телекома – VIVACLUB, и да отговорят правилно на три въпроса.

    За целта от днес в продължение на 10 дни (до 25 юли включително) потребителите трябва да се регистрират и да отговорят на три въпроса, свързани с лоялната програма на VIVACOM. Играта е достъпна от днес на корпоративния сайт на оператора, както и на официалната Facebook страница. От общата база данни с участници, които са отговорили вярно на всички въпроси, ще бъдат изтеглени 33-ма победители. Те ще си тръгнат с награда едноседмична почивка или един уикенд за двама.

    За да играят за лятното предложение на VIVACOM, потребителите не е необходимо да притежават реалния пластмасов носител на картата. Ако участникът няма издадена карта, но отговаря на дефиницията за лоялен клиент, т.е. ползвал е поне една абонаментна услуга на телекома през последните шест месеца и няма закъснели плащания – той може да я заяви напълно безплатно на 123 и да получи номера на картата си в момента на своето обаждане.

    В допълнение Албена предоставя и до 7% отстъпка от своите пакети за всяка резервация направена с лоялната VIVACLUB карта.