Неограничен достъп до интернет от 2.50 лв. на месец пуска VIVACOM

    Неограничен достъп до интернет могат да добавят потребителите на VIVACOM към всеки свой мобилен план. В зависимост от потреблението си те могат да избират пакети между 50 и 1500 МВ за сърфиране в световната мрежа на максимална скорост. След достигането им достъпът до мрежата остава безплатен, но скоростта се ограничава на 128 Кbps.

    Цените за еднократно активиране на допълнителните пакети за неограничен интернет без обвързване с договор започват от 5 лв., но ако потребителят реши да ползва добавката за срок от 1 или 2 години ще получи своя пакет на половин цена за половината срок на договора си. Това означава, че при закупуване, например, на най-малкия допълнителен пакет +Data Unlimited S с абонамент за една година, клиентът получава 50 МВ за сърфиране в интернет срещу 2,50 лв. на месец през първата половин година. Ако договорът е двугодишен тази цена ще важи за цялата първа година от абонамента.

    Новата оферта освобождава всички потребители на мобилните услуги на VIVACOM, които искат да имат мобилен достъп до световната мрежа, от ангажимента да следят своето интернет потребление и им позволява да оптимизират месечните си сметки. Тя важи както за нови, така и за настоящи клиенти.

    С новите допълнителни пакети +DATA Unlimited всички мобилни абонати на VIVACOM ще могат да се възползват от отличните качества на най-добрата 3G мрежа в България. Покритието на над 93% от населението осигурява надеждна свързаност практически навсякъде, комбинирана с неограниченото потребление на мобилен интернет.

    За качествата на 3G мрежата на VIVACOM свидетелстват и новите скорости от 14.4 Mbps, които от началото на юли са достъпни за всички нови абонати на плановете Traffic Unlimited L и XL. Заедно с двойно по-високите скорости, избралите тези тарифи нови абонати на телекома ще получат безплатно и нов 3G USB модем, с който да сърфират свободно в интернет.