Услугата за защита на детето +VIVA Bipper вече без договор и с тестови период

    Специалните добавки +VIVA Bipper, които осигуряват защита на децата като част от мобилната услуга, която ползват, вече могат да бъдат заявявани без договор. От началото на юли родителите могат да вземат всяка една от трите +VIVA Bipper екстри без да се обвързват със срочен ангажимент, като в допълнение получават и един месец напълно безплатен тестови период. С активирането на добавка към мобилния план на детето, то ще може да ги избира с паник номер, а те да се информират за телефонните активности и местоположението му във всеки един момент, особено през започналата вече лятна ваканция.

    +Alarm, която е с месечна такса от 2,90 лв., дава възможност за използването на паник номер „000“ в случай на проблем или опасност. На практика това означава едновременно обаждане от страна на детето към предварително зададен списък от номера, както и получаване на SMS с местоположението в момента на набиране на номера. Чрез втората добавка, +Control, срещу цена от 3,90 лв. на месец, родителите могат да осъществяват контрол върху номерата, с които говори детето и по този начин да се ограничат и непредвидени разходи, а с +Location то може да бъде локализирано във всеки един момент. Възможно е и предварителното определяне на час за установяване на местоположението с планирана локализация, при което родителя получава SMS с данните директно на телефона.

    И трите допълнителни пакета могат да се комбинират помежду си. С новите +VIVA Bipper екстри всички родители вече ще могат да изпробват услугата безплатно през първия месец. Също така, те сами ще решават коя опция за защита на детето си да активират или заменят, така че да са спокойни във всеки един момент.