За Магазини

Секция “За магазини” се отнася за магазини, които желаят да публикуват свои продукти/услуги в нашия уебсайт, чрез така наречените “Специални оферти”.

В секция “Специални оферти” на www.359GSM.com се публикуват оферти от различни магазини. 359GSM.com не сме продавачи на продуктите и/или услугите, ние предоставяме още един канал, чрез който магазините да предложат услугите си. Към всяка конкретна, специална оферта, има методи за връзка с магазина, предлагащ продукта/услугата.

Ние вярваме, че по-лесното откриване на продуктите или услугире Ви и по-доброто им представяне, водят до повече продажби. Вярваме още, че потребителите искат първо да “опознаят” продукта и/или услугата и след това, да вземат осъзнато решение.

“Специалните оферти” на 359GSM.com правят точно това.

Секция “Специални оферти” е подходяща за интересни продукти/услуги, като целта е да предостави на магазините един по-разчупен, по-подробен и гъвкав метод за презентация на продуктите или услугите им.

Всяка “Специална оферта” може да бъде разделена на секции с най-важните акценти на продукта/услугата. Това могат да бъдат “важните” неща, на които искате да обърнете внимание на потребителите.

В случай, че сте магазин и имате интересен продукт, за който вярвате, че ще бъде полезен за потребителите, моля свържете се с нас, за да уточним детайлите.