[част 2] Samsung представиха GALAXY S III – Designed for Humans and Inspired by Nature

    [част 1] Samsung представиха GALAXY S III – Designed for Humans and Inspired by Nature


    Лесно и незабавно споделяне:
    Samsung Galaxy S III позволява на потребителите да споделят информация със своите семейство и приятели, независимо от това, къде се намират.


    S Beam
    S Beam функцията на Galaxy S III разширява Android Beam функцията, която видяхме за пръв път при Galaxy Nexus телефона в края на миналата година. S Beam позволява трансфер на 1GB филм само за 3 минути или 10MB музика само за 2 секунди. За целта потребителите просто трябва да допрат две Galaxy S III устройства. Как е възможно това да стане толкова бързо ли? От Samsung използват масовата вече в Android функционалност WiFi Direct за самия пренос на файловете (вместо Bluetooth). По този начин S Beam свързва двете устройства, докато преноса се осъществява през максималната скорост на WiFi връзката между тях. Не е необходим рутер – просто два телефона поддържащи S Beam и WiFi Direct.


    Buddy Photo Share
    Функцията Buddy Photo Share позволява лесно и едновременно споделяне на снимки с всички приятели, които се виждат на снимката, директно от camera приложението или от photo галерията. В случай, че телефонът е разпознал и съответно тагнал Вашите приятели от сниките – той директно Ви предлага да им ги изпратите.

    AllShare Cast
    AllShare Cast позволява на потребителите безжично да свържат своя Galaxy S III телефон към телевизора и незабавно да прехвърлят съдържание, което да гледат на по-големия екран на телевизора.


    AllShare Play
    Функцията AllShare Play може да бъде използвана за незабавно споделяне на различни файлове между Galaxy S III телефона и таблет, компютър, телевизор, независимо от това на какво растояние се намират устройствата едно от друго. Разбирайте, че споделянето може да става през интернет, не е необходимо да са в една WiFI мрежа.

    Group Cast
    Group Cast функцията позволява на потребителите да споделят това, което се вижда на екрана на тяхното устройство между множество приятели, чиито устройства са свързани към същата WiFi мрежа. Потребителите могат да коментират или да начертаят промени едновремено с останалите потребители, като по този начин всички участници споделят информация помежду си в реално време.


    [част 3] Samsung представиха GALAXY S III – Designed for Humans and Inspired by Nature

    SAMSUNG GALAXY S III характеристики и предствяне.