[част 3] Samsung представиха GALAXY S III – Designed for Humans and Inspired by Nature

    [част 1] Samsung представиха GALAXY S III – Designed for Humans and Inspired by Nature

    [част 2] Samsung представиха GALAXY S III – Designed for Humans and Inspired by NatureДизайн и производителност


    Дизайн и производителност

    Функциите и възможностите на Galaxy S III са с повишена използваемост и представят ергономично и удобно изживяване. Дизайнът на устройството е насочен към потребителя. Устройството има нежни извивки и естествена форма. Дизайнът е вдъхновен от природата и от движенията в природата. Усещането е постигнато с помощта на гладките криви линии.

    Първоначално ще се предлага в два цвята – мраморно бял и каменно син. По-късно Samsung ще предложи варианти на Galaxy S III в допълнителни цветове. 4.8-инчовия HD Super AMOLED екран на телефона предлага голяма и ясна картина. За по-бързо споделяне на информация в телефона е включен Wi-Fi Channel Bonding, което удвоява Wi-Fi скоростта.


    Pop up play
    Pop up play е функция, която позволява пускането на видео на всяко място на екрана , докато правите нещо друго на устройството. По този начин потребителите няма нужда да спират и пускат отново видеото, което са гледали. Те могат да продължат да го гледат, догато проверяват своите email-и, или докато търсят информация в интернет. Гледайте на функцията като на Picture in Picture функционалността при телевизорите.


    0-lag shutter
    8MP-та камера на телефона има функция 0-lag shutter. Това означава, че няма забавяне при правението на снимки. Потребителите могат да заснемат движещи се обекти без забавяне. Това, което виждат при натискане на бутона за заснемане, ще бъде това, което ще бъде заснето.

    Burst shot и Best Photo
    Функцията Burst shot позволява заснемането на 20 последователни снимки.
    Функцията Best Photo избира най-добрата от осем направени снимки.


    HD Видео
    Камерата на Galaxy S III позволява заснемането на HD видео дори и с 1.9MP-та камера отпред. С нейна помощ потребителите могат да заснемат себе си във видео. Подобрената задна подсветка позволява елиминирането на размазването при снимки, заснети при слаба светлина.


    NFC
    NFC технологията позволява извършване на мобилни плащания.

    Game Hub, Video Hub, Music Hub
    Game Hub дава достъп до множество социални игри.
    Video Hub дава достъп до висококачествена телевизия и филми.
    Music Hub предлага на потребителите персонална услуга за stream-ване на музика.

    Game Hub, Video Hub и Music Hub ще бъдат представени в избрани държави, а скоро след това ще бъдат пуснати и на световните пазари.

    Samsung Galaxy S III ще излезе на пазара в края на месец май в Европа (29 май 2012), а по-късно и на останалите пазари.

    SAMSUNG GALAXY S III характеристики и представяне.