Xiaomi Mi Air Purifier 2 – въздухопречиствател за дома и офиса, който променя правилата на играта

КУПИ Mi Air Purifier 2 за 299 лв.

В наши дни, въздухът в по-големите населени места е силно замърсен. Въздухопречиствателя Mi Air Purifier 2 променя правилата на играта. С цена от едва 349 лв, той изглежда прекрасно, работи брилянтно и може да бъде изумяващо тих.

Mi Air Purifier 2 е умен въздухопречиствател с интелигентни функции, които правят почистването на въздуха лесно и без никакво усилие. Има 360 градусов, трипластов филтър, мониторинг в реално време и таймер с графики през смартфона. Може да работи с няколко режима – автоматичен, нощен и ръчен.

МИНИМАЛИСТИЧЕН ДИЗАЙН

Mi Air Purifier 2 е различен от всичко останало на пазара. Дизайнът му е съвършен и пасва във всеки дом. Вниманието към детайла се усеща навсякъде и вероятно именно това обяснява, защо наричат Xiaomi – “китайския Apple”.

Mi Air Purifier 2 абсорбира замърсения въздух от четирите си страни и освобождава обработен и почистен въздух от горната си част.

Mi Air Purifier 2 може да работи най-общо казано в три режима – автоматичен (подходящ за повечето потребители), нощен (изключително тих и подходящ за работи по време на сън) и ръчен (можете да изберете ръчно с каква сила и съответно шум, да работи въздухопречиствателя).

Mi Air Purifier 2 е прекрасно допълнение към декора Ви. С минималистичния си дизайн, той пасва във всеки дом или офис.

КАК РАБОТИ?

Mi Air Purifier 2 използва цилиндричен, 360 градусов, трипластов филтър за почистване от различни замърсители на въздуха. Филтърът поема мръсния въздух от всички страни и отстранява частици по-големи от 0.3 микрона с EPA филтър с висока плътност, докато филтърът с активен въглен премахва формалдехид, лош мирис и други вредни за организма вещества.

Филтърът на Mi Air Purifier 2 премахва PM2.5 частици, прах, вътрешен растителен прашец, домашни любимци и други. Xiaomi препоръчват смяна на филтъра на около 6 месеца, в зависимост от замърсеността на средата в която работи. Смяната е изключително лесна.

За удобство на потребителя, приложението на смартфона, ще Ви уведоми кога е време да смените филтъра.

Изключително важен момент в Mi Air Purifier 2 е, че работи изключително тихо. При активиран нощен режим, въздухопречиствателят мърка с около 30 децибела и ще трябва, да сериозно да се напрегнете, за да усетите присъствието му.

PM 10 частиците са замърсители на въздуха с размер от 10 микрона. Включват прахта, цветен прашец и плесен.

PM 2.5 частиците са замърсители на въздуха с размер от 2.5 микрона или 1/3 от дебелината на човешки косъм. Те са толкова фини, че са невидими за човешкото око и могат да бъдат вдишани дълбоко в белите дробове, като по този начин биха могли да причинят краткосрочни или дългосрочни здравни проблеми.

СДВОЯВАНЕ СЪС СМАРТФОНА

Mi Air Purifier 2 може да се сдвои със смартфона Ви. Магията става чрез Mi Home приложението, налично за Android и iOS.

През Mi Home приложението, можете да следите нивото на замърсяване на въздуха в реално време, да сменяте режимите на работа и настройвате таймера.

Mi Air Purifier 2 може да почисти помещение от 23 квадратни метра за 11 минути

КУПИ Mi Air Purifier 2 за 299 лв.

На пазара сме от 18 години. Основната ни дейност е мобилни устройства и аксесоари за тях. Стремим се предложим на клиентите си максимално добро качество, на добра цена.

Можете да видите всеки от продуктите ни, на място в магазина ни в София 1784, кв. Младост 1, бул Андрей Ляпчев, № 51 или просто го поръчайте от бутона “КУПИ” под всеки от продуктите.

Ние ще се свържем с Вас.
Благодарим Ви, че сте с нас.

СПОДЕЛИ
359GSM.com
Фенове сме на джаджите.