Samsung Galaxy S III вече с предварителни заявки в сайтовете на М-Тел и Vivacom

Едва няколко дни след световния unboxing на Samsung Galaxy S III, новият флагшип на Samsung получи и локално представяне в България чрез M-tel (на снимките горе). Samsung Galaxy S III ще се излезе на българския пазар още в края на този месец и в трите мобилни оператора (доколкото разбрахме).

В сайтовете на М-Тел и Vivacom, вече има и форма за предварителни заявки на модела. Vivacom предлагат и като подарък Bluetooth хендсфрий за първите 200 заявили желанието си да закупят Samsung Galaxy S III. Можете да заявите покупка в сайта на М-Тел и Vivacom.

Samsung Galaxy S III, както казват от Samsung, е вдъхновен от природата и създаден за хората. Това личи от заблените му като капка форми, допълнително заложените в софтуера му природни звуци и live wallpaper на lockscreen-а. В телефона е заложено и на нови и иновативни технологии като Smart Stay, Direct Call, Smart Alert, Buddy Photo Share и други.

В хардуерно отношение, благодарение на четириядрения Exynos @1.4GHz, Samsung Galaxy S III е достатъчно мощен, за да предложи на потребителите си и функцията Pop up Play – благодарение на нея, можете да гледате видео на телефона си в малко прозорче, докато браузвате в интернет, пишете съобщение или друго..

  • Видео на официалното разопаковане на модела и характеристиките му, можете да видите тук.
  • Подробни разяснения, относно новите функции на модела, можете да видите в три части – тук, тук и тук.
  • Видео демонстрация на Samsung Galazy S III, на неговите най-интересни възможности и сравняване на физическите му размери с други топ устройства на пазара, можете да видите тук.


Снимките са от Facebook страницата на М-Тел.